Byggpojekn byggföretag och målare

BADRUMSRENOVERING MED BYGGPOJKEN AB

Välkommen till Byggpojken AB, din pålitliga partner för badrumsrenovering och en mängd andra byggprojekt. Oavsett om det handlar om att skapa ett nytt badrum, renovera det befintliga eller ändra platsen för ditt badrum, är vi här för att hjälpa till. Vi tar oss an både mindre och större projekt och sätter lika högt värde på varje uppdrag.

VÅRA TJÄNSTER INKLUDERAR:

  1. Kakel, Klinker, Våtrumsmatta, Våtrumsmålning & Microcement och måleri i Täby: Vi är specialister på att skapa snygga och funktionella badrum med hjälp av olika material och tekniker.
  2. Tillbyggnad & Nyproduktion: Oavsett om det är en tillbyggnad, ombyggnad eller nyproduktion, kan du lita på oss. Vår erfarenhet sträcker sig över många framgångsrika projekt för både privatkunder och företag.
  3. Köksrenovering: Byggpojken har expertis inom alla typer av köksbyggnationer, monteringar och renoveringar. Vi kombinerar kompetens och erfarenhet för att skapa ditt drömkök.
  4. Golvslipning & Golvläggning: Vi tar hand om ditt befintliga parkettgolv genom slipning och applicerar sedan hårdvaxolja eller lack för att ge det önskad finish. Vi erbjuder också läggning av nya golv, inklusive vacker fiskbensparkett.
  5. Övriga Snickeriarbeten: Vårt kunnande sträcker sig bortom badrum och kök. Vi utför takomläggningar, fasadbyten, el-renoveringar, installation av laddboxar, målningsarbeten, markarbeten, gjutning av plattor, byggnation av bastu, altaner, pooler och mycket mer.

VARFÖR VÄLJA BYGGPOJKEN?

  1. Helhetsansvar: Vi tar hand om hela projektet från start till slut, oavsett om det är små eller stora arbeten.
  2. Kommunikation: Vi värdesätter tydlig kommunikation och strävar efter att förstå och uppfylla dina krav och önskemål under hela processen.
  3. 100% Nöjda Kunder: Vårt mål är att du som kund ska vara 100% nöjd med vårt arbete.
  4. Behörighet: Vi har endast behöriga hantverkare och samarbetar med pålitliga partners för att säkerställa hög kvalitet.
  5. Rotavdrag: Vi hjälper dig med ansökan om rotavdrag, vilket gör ditt projekt mer ekonomiskt fördelaktigt.

Vid varje steg i hantverkskedjan kan du vara trygg med att rätt personer med rätt utbildning och behörighet tar hand om arbetet. Glöm inte att vår offert alltid är gratis. Tveka inte att kontakta oss på Byggpojken för att diskutera ditt kommande projekt. Vi ser fram emot att få arbeta med dig!