[vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Köp- och Leveransvillkor

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4853″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_toggle title=”Frakt” custom_font_container=”tag:h4|text_align:left” custom_google_fonts=”font_family:Muli%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal” use_custom_heading=”true”]Vi fraktar med Post Nords Varubrev.  Levereras inom 2-5 vardagar av PostNord till ditt utlämningsställe eller i din brevlåda. Frakten kostar 39 kr [/vc_toggle][vc_toggle title=”Pris”]I priserna ingår moms med 25 %.  Frakt tillkommer [/vc_toggle][vc_toggle title=”Jag har inte fått mitt paket”]Vi skickar våra paket med PostNord. Mail kundtjanst@mjallbusters.se  ditt namn och beställningsnummer så spårar vi det. [/vc_toggle][vc_toggle title=”Jag ångrar mitt köp, vill returnera”]Vid köp av varor från oss har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottog varan (ångerrätt).  

För att din retur skall bli godkänd måste produkten och produktförpackningen vara i oförändrat skick, det vill säga oskadad i obruten förpackning. Är produkten öppnad eller testad kan vi tyvärr inte godkänna en retur på grund av hygieniska skäl.  

Vid ångrat köp kontaktar du kundservice på kundtjanst@mjallbusters.se för utfärdande av retursedel. Vi återbetalar inte för eventuella egna portoutlägg.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Leverans”]Varor som beställs innan kl 17:00 på vardagar skickas vanligtvis samma dag. Om du har lagt en order under en kväll eller helg kommer varorna att packas och skickas till dig under nästkommande vardag. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre, detta anges då på sidan.

Ångrar du ditt köp, kontakta kundtjänst på info@mjallbusters.se. För outlösta paket debiteras 250 kr.

Vid skador på kartongen vid leveransen anmäl detta omgående till ditt utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket. För att du ska känna dig trygg med din order kontrollvägs samtliga paket vi skickar.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Behandling av personuppgifter”]

Din personliga integritet är viktig för oss. När du handlar av oss  behandlar vi personuppgifter som du tillhandahåller till oss och som genereras på webbplatsen när du surfar och handlar hos oss Mjällbusters AB  org. nr 559067-7984är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter som sker när du besöker mjallbusters.se och handlar av oss. Vi tillser alltid att all behandling av dina personuppgifter sker på ett säkert sätt och enligt tillämplig lagstiftning.

I vår Integritetspolicy som du kan läsa här beskriver vi närmare:

i) Vilka personuppgifter vi behandlar från dig.

ii) Ändamålen med behandlingen av dina personuppgifter

iii) De rättsliga grunderna för vår behandling av dina personuppgifter.

iv) Hur länge vi lagrar dina personuppgifter.

v) Vilka rättigheter du har med anledning av att vi behandlar dina personuppgifter.

vi) Hur du kommer i kontakt med oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

I kassan ombeds du att ta del av vår Integritetspolicy med information om hur vi behandlar dina personuppgifter innan du slutför ditt köp.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Betalning”]Betalningsprocessen på hos Mjällbusters tillhandahålls av Klarna Checkout som är ett sätt att förenkla betalningsprocessen för dig som kund. Faktura är förvalt som betalsätt, men du kan själv välja annat betalsätt i kassan innan du slutför ditt köp, tex direktbetalning via bank eller betalning med kort.

Kontakta Klarnas kundservice vid frågor gällande betalning och fakturor.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]