Batterilagring OXYNT

Våra lagringsbatterier

Investera i ett batteri kopplat till dina solceller och öppna upp en rad fördelar. För det första fungerar det som en tillförlitlig backup under strömavbrott. Dessutom kan du dra nytta av batteriet för frekvensbalansering, vilket inte bara ger dig kontroll över din energiförsörjning utan även möjligheten att stötta elsystemet och få ekonomisk ersättning. OXYNT Lagringsbatterier är nyckeln till att uppgradera din energiframtid!

Är ditt företag, industri eller bostadsrättsförening redo för en energieffektiv framtid? OXYNT är din pålitliga partner som erbjuder högpresterande lagringsbatterier. Våra lösningar sänker inte bara dina energikostnader utan ger också dig kontroll över energianvändningen.

Optimera Din Energi och Få Betalt: Ditt Batteri Behövs!

I en tid där elnätet förändras ökar behovet av individuella batterilösningar som kan bidra till en stabil balans. Genom att göra ditt batteri tillgängligt för frekvensbalansering kan du nu få betalt av det svenska elnätet.

Så Fungerar Det:

  1. Installation av OXYNT: Vi tar hand om smidig installation för dig.
  2. Praktiska Åtgärder av Nätleverantören: Efter installationen tar nätleverantören över och sköter det praktiska. Batteriet anpassas automatiskt för att justera frekvensen på elnätet.
  3. Ersättning för Ditt Delade Batteri: Genom att göra ditt batteri tillgängligt för frekvensbalansering kan du få ersättning för din insats.

Hjälp Hela Vägen:

Vi förstår att du kan ha frågor, och våra svar finns i vår FAQ. Vi guidar dig genom hela processen för att säkerställa att du får ut det bästa av ditt batteri.

Varför OXYNT:

OXYNT är experter på batterier integrerade med elnätet. Vi erbjuder olika batterikapaciteter och skapar en skräddarsydd lösning som passar dina behov och samtidigt fungerar sömlöst med frekvensbalanseringstjänster. Ta kontroll över din energi och maximera ditt batteris potential med oss! Kontakta oss idag för att påbörja din resa mot en mer effektiv och lönsam energihantering. Genom vårt partnerskap med CheckWatt och deras certifiering kan vi erbjuda våra kunder en förmånlig möjlighet att generera intäkter genom sina batterilager. Gör enkla åtgärder för att göra en stor skillnad!